Onze Service

Nieuwe spellen voorstellen


Onze missie is om de nieuwe generatie bordspellen onder het grote publiek te brengen.


Spelen is namelijk belangrijk, voor jong en oud! Het houdt de geest scherp en, in het geval van bordspellen, brengt de mensen bij elkaar.


Daarom willen wij graag deze nieuwe pareltjes aan u voorstellen. Wij komen bij u thuis, in het clublokaal, op school, op uw feest, of in uw bedrijf langs met een kleine collectie (gekozen uit onze volledige collectie van bijna 300 spellen), en kiezen het geschikte spel voor u en uw gasten. Vervolgens leggen we de regels klaar en duidelijk uit, en begeleiden we u in uw eerste kennismaking.


Spelregels uitleggen


Heeft u onlangs een nieuw spel gekocht of gekregen, maar geraakt u maar niet wijs uit dat regelboek?


De kans is zeer groot dat wij uw spel al gespeeld hebben. Wij komen dan graag bij u langs om de regels van het spel op een aangename en dynamische manier uit te leggen, en u tijdens het spel ook verder te begeleiden met verduidelijkingen, tips en -- als u dat wil -- enkele strategieën.


Heeft u een gloednieuw spel dat wij nog niet gespeeld hebben? Geen probleem! Onze ervaring met het bestuderen en spelen van meer dan 300 spellen geeft ons de mogelijkheid om nieuwe regels snel te leren en duidelijk uit te leggen. Geef ons enkele dagen om de spelregels door te nemen, en wij komen u op een aangename manier kennis laten maken met uw nieuwe aanwinst.

Een avond vol plezier


Als u voor de locatie en de gasten zorgt, dan zorgen wij voor het plezier!


In onze bibliotheek van spellen zit voor ieder wat wils, van levendige en vaak grappige party-games tot strategische en economische spellen, van spellen voor jonge kinderen tot spellen voor volwassenen.


Onze uitleg is duidelijk, aangenaam, en speels, en ook tijdens het spel doen we alles om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken.


Sommige spellen hebben een spelleider nodig -- ook deze rol nemen wij met veel plezier op ons, zodat u en uw gasten ten volle kunnen storten in de spelbeleving.


Uw gasten houden gegarandeerd een leuke herinnering over aan deze avond! 

Voor kleine en grote groepen


Of u nu enkel met uw partner wil spelen, met het hele gezin, of met uw ooms en tantes, neefjes en nichtjes en zelfs oma en opa, wij hebben het geschikte spel voor u.


U kan allemaal samen rond hetzelfde spel zitten, of u kan zich verdelen in kleinere groepjes. Wij gaan van tafel tot tafel om er zeker van te zijn dat iedereen zich amuseert.

Ook voor scholen, bedrijven en clubs


Bordspellen zijn niet alleen leuk, ze kunnen ook heel leerrijk zijn. Elk bordspel gebruikt elementen van geschiedenis, economie, wiskunde, ... en elk spel brengt per definitie diverse sociale vaardigheden bij. Met het juiste spel zijn leerlingen beter gemotiveerd en gemakkelijker ontvankelijk voor hun leerstof.


Voor de teambuilding in uw bedrijf bestaan diverse coöperatieve spellen. Of zoekt u nog ideeën voor een informele laddercompetitie of ontspannend lunchtime event? Wij hebben zeker iets dat uw collega's kunnen waarderen.


Spellen stimuleren verschillende gebieden van de hersenen (korte- en langetermijngeheugen, analytisch vermogen, reflexen en behendigheid, ...) en zijn dus een plezant alternatief voor revalidaties en andere trainingen.   

Wie ben ik?

Wim Vanherle


Getrouwd, vader van 3, spelliefhebber, drummer, IT-er, tekenaar

Spelfanaat in hart en nieren


Hallo! Ik ben Wim, informaticus, muzikant, echtgenoot en vader van 3 kinderen, en vooral een fervent “gamer”.


Ik ben dol op spellen in al hun vormen en maten, van computer- en consolespellen, tot bord- en rollenspellen. Kortom, alles wat me intellectueel uitdaagt en me tegelijkertijd kan vervoeren, passioneert me.Altijd op zoek naar meer


Maar wat meer is: ik leef om te ‘leren’. Ik krijg een kick van nieuwe spellen ontdekken, regels leren, en strategieën bedenken.


Mijn vrienden en collega’s komen niet voor niets naar mij wanneer ze een nieuw spel hebben gekocht. Ze weten dat ze mij altijd mogen vragen om het spel uit te leggen!